Accountant voor uw belastingaangifte

Home ยป Accountant belastingaangifte

Bent u op zoek naar een professionele accountant voor uw belastingaangifte? Dan staat Beco Bis uit Borsbeek voor u klaar. Wij hebben jarenlange kennis in de boekhoudkundige wereld en zetten onze expertise graag voor u in. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

De beste accountant voor uw belastingaangifte

Heeft u een boekhouder uw belastingaangifte laten invullen? Dan zijn wij als accountant uw ideale partner om deze belastingaangifte te controleren. Waar een boekhouder een uitvoerende rol heeft, voert een accountant vooral controles uit. Belastingaangiftes zijn geen pretje. Wilt u zeker zijn dat alles goed verloopt? Schakel dan een expert in om u bij te staan. Als accountant controleren wij of uw belastingaangifte volledig en correct ingevuld is. Bovendien geven wij u graag gedegen advies op maat. Wist u dat u ons tevens ook kunt inschakelen als boekhouder voor btw-aangiftes? Wij bieden verschillende diensten aan en kunnen u dus altijd wel met iets van dienst zijn. Wij vertellen u hier graag meer over als u ons contacteert.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Doe een beroep op ons als accountant

Bij Beco Bis vindt u ongetwijfeld een ervaren accountant die uw belastingaangifte kan controleren. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u nog specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 03 320 29 47. Wij vertellen u graag alles over onze dienstverlening en onze gedreven accountants staan te allen tijde voor u klaar.

Beco Bis