Accountantskantoor in regio Lier

Home » Accountantskantoor Lier

Bent u op zoek naar een betrouwbaar accountantskantoor in regio Lier? Dan staat Beco Bis uit Borsbeek voor u klaar. Ons accountantskantoor zorgt voor een boekhouding op mensenmaat die volledig past bij uw bedrijf. Als u een beroep doet op ons, geniet u van de beste service en bent u verzekerd van een complete en foutloze boekhouding.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Accountantskantoor met een ruime dienstverlening

Heeft u zelf geen tijd om fiscale en boekhoudkundige taken uit te voeren? Of heeft u hier het personeel niet voor? Dan schakelt u met een gerust hart ons accountantskantoor in. Als ervaren accountant kennen wij het reilen en zeilen van de bedrijfswereld. Bovendien hebben wij een ruime kennis van alle wetten en regels. Wij werkten reeds voor diverse soorten bedrijven en staan als accountant klaar om ook u te helpen met onder andere:

Het maakt niet uit waarvoor u ons wilt inschakelen, wij zorgen ervoor dat uw boekhouding van a tot z in orde is. Het is niet voor niets dat wij dé boekhouder voor ondernemingen zijn. Sluit u zich ook aan bij ons klantenbestand?

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Vertrouw op onze experts

Wilt u ons accountantskantoor inschakelen om u heel wat boekhoudkundige zaken uit handen te nemen? Aarzel dan niet en vertrouw op onze uitstekende service. Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken met onze specialisten? Neem dan contact met ons door te bellen naar 03 320 29 47. Wij staan voor u klaar!

Beco Bis