Boekhouder Borsbeek

Home ยป Boekhouder Borsbeek

Heeft u bijstand nodig van een boekhouder in regio Borsbeek? Dan staat Beco Bis voor u klaar! Wij verzorgen de boekhouding van verschillende bedrijven in diverse domeinen. Denk bijvoorbeeld aan garages, bouwbedrijven, dokters, winkels en dienstverleners. Iedereen kan dus bij ons terecht. Wilt u ons aanstellen als uw boekhouder? Lees dan snel verder.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Bijstand van een professionele boekhouder

Bij het runnen van een bedrijf komt heel wat kijken. Als professionele boekhouder nemen wij u graag heel wat boekhoudkundige taken uit handen. Zo stellen wij onder andere probleemloos uw jaarrekening op. Laat uw boekhouding over aan onze ervaren boekhouder, zodat u zelf kunt focussen op uw corebusiness. Onze medewerkers beschikken over een degelijke kennis en ervaring als het over boekhouding gaat. Dankzij bijscholing blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven. Ons accountantskantoor verzorgt boekhouding op mensenmaat, wat wil zeggen dat wij rekening houden met de specifieke omstandigheden waarin u en uw bedrijf zich bevinden. Of u nu een startende ondernemer bent of al jarenlang hetzelfde bedrijf heeft: als boekhouder passen wij onze dienstverlening aan uw behoeftes aan.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Neem contact met ons op

Als u dus op zoek bent naar een professionele boekhouder in Borsbeek, dan zit u goed bij Beco Bis. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van belastingaangiftes? Of wilt u uw belastingcontroles door ons laten uitvoeren? Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen als u contact met ons opneemt via 03 320 29 47.

Beco Bis