Boekhouder Deurne

Home » Boekhouder Deurne

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder in regio Deurne? Maak dan kennis met Beco Bis uit Borsbeek. Als boekhoudkantoor met jarenlange ervaring zijn wij wat boekhouding betreft het aanspreekpunt voor diverse soorten bedrijven. Wilt u ons aanstellen als uw boekhouder? Lees dan verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Dé boekhouder voor diverse soorten ondernemingen

Als u bij Beco Bis een boekhouder aanstelt, dan rekent u op een boekhouder met jarenlange ervaring. U geeft uw boekhoudkundige taken dus met een gerust hart uit handen aan ons betrouwbaar kantoor. Al eerder werkten wij samen met onder andere bouwbedrijven, dokters, winkels, dienstverleners en velen andere soorten ondernemingen. Bovendien zijn wij als boekhouder niet alleen actief in Deurne, maar ook in:

Het maakt niet uit of u een groothandel heeft of een eenmanszaak bent; wij passen onze dienstverlening aan uw noden aan. Onze boekhouder voorziet u te allen tijde van professioneel advies op maat, bijvoorbeeld tijdens een belastingcontrole, en luistert echt naar uw behoeftes.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Bel ons voor meer informatie

Krijgt u graag meer informatie over de uitgebreide dienstverlening die wij als boekhouder aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 03 320 29 47. Wij beantwoorden al uw vragen en vertellen u wat u kunt verwachten van een samenwerking met ons. Op onze professionaliteit kunt u rekenen!

Beco Bis