Boekhouder voor uw eenmanszaak

Home » Boekhouder eenmanszaak

Beco Bis uit Borsbeek is dé boekhouder die klaarstaat om uw eenmanszaak heel wat boekhoudkundige taken uit handen te nemen. Onze boekhoudspecialisten hebben jarenlange ervaring en zetten hun kennis en expertise graag voor u in. U schakelt ons bedrijf met een gerust hart in om uw boekhouding te verzorgen. Lees snel verder en ontdek er meer over.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Als boekhouder staan wij uw eenmanszaak bij

Voor een eenmanszaak volstaat vaak een beperkte, vereenvoudigde boekhouding. In principe kunt u deze boekhouding perfect zelf doen, maar toch vergt het enige boekhoudkundige kennis. Zo moet u onder andere een verkoop- en aankoopdagboek bijhouden en verschillende zaken aangeven bij de overheid. Heeft u zelf de tijd en/of kennis niet om uw boekhouding te verzorgen? Dan staan wij als ervaren boekhouder klaar voor uw eenmanszaak. Wij helpen u bijvoorbeeld met uw belastingaangifte en nemen u nog heel wat andere taken uit handen. U geeft zelf aan waarvoor u ons wilt inschakelen, en wij gaan aan de slag. Wij zijn dé boekhouder voor ondernemingen; dus neem snel contact met ons op.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Maak snel een afspraak

Heeft u een eenmanszaak en bent u nog op zoek naar een professionele en betrouwbare boekhouder? Dan staan de ervaren accountants van Beco Bis voor u klaar. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u liever meteen een afspraak maken om te weten te komen wat wij als boekhouder voor uw eenmanszaak kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 03 320 29 47. Wij helpen u graag verder.

Beco Bis