Boekhouder in regio Mortsel

Home » Boekhouder Mortsel

Boekhoudkantoor Beco Bis uit Borsbeek is hét kantoor waar u een ervaren boekhouder vindt die uw bedrijf uit regio Mortsel bijstaat met uw boekhoudkundige taken. Wij zijn een gespecialiseerd boekhoudkantoor dat de boekhouding van andere bedrijven weer in orde brengt. Heeft u zelf geen tijd of beschikt u niet over het personeel om uw boekhouding bij te werken? Dat staat onze boekhouder voor u klaar. Wij nemen u uw boekhouding volledig uit handen.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Een beroep doen op onze diensten als boekhouder

Er zijn heel wat boekhoudkundige taken die tijdig en met veel precisie uitgevoerd moeten worden.  Kunt u dit niet zelf? Dan staan wij voor u klaar. Wilt u een boekhouder van ons boekhoudkantoor aanstellen? Dan bepaalt u zelf op welke manier u onze diensten wilt inschakelen. Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvend en informatief gesprek en geven advies op maat. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van de boekhouding van bedrijven uit bijvoorbeeld:

 Wij werkten al samen met onder andere bouwbedrijven, dokters, winkels en dienstverleners. Kortom, u schakelt onze boekhouder in voor diverse werkdomeinen, zowel in als rond Mortsel. Wij bekijken wat de boekhouding van uw bedrijf nodig heeft en passen onze dienstverlening daarop aan. Voor startende ondernemingen hebben wij een extra begeleidende dienstverlening beschikbaar.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Schakel ons boekhoudkantoor in

Bent u benieuwd wat een boekhouder in regio Mortsel voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met ons accountantskantoor via 03 320 29 47. Wij beantwoorden graag uw vragen tijdens een vrijblijvend gesprek en vertellen u alles over onze werkwijze.

Beco Bis