Boekhouder voor startende ondernemers

Home » Boekhouder voor startende ondernemers

Beco Bis uit Borsbeek is de ideale boekhouder voor startende ondernemers. Is het uw droom om zelf een bedrijf op te starten? Dan komt hier heel wat bij kijken, waaronder bijvoorbeeld het onderhouden van een boekhouding. Als ervaren boekhouder staan wij klaar voor zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u als starter kunnen betekenen.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Wij zijn de ideale boekhouder voor startende ondernemers

U heeft de stap gezet en gaat een onderneming opstarten. Uiteraard bent u niet verplicht om een boekhouder aan te stellen, maar een beetje professionele ondersteuning is waarschijnlijk van harte welkom. Daarom staan wij als boekhouder klaar voor startende ondernemers om hulp op maat aan te bieden. Zo helpen wij onder andere met:

De kans is groot dat u als startende ondernemer overweldigd wordt door al deze termen, maar geen nood! Onze accountants helpen u van a tot z en zorgen ervoor dat u over een correcte en complete boekhouding beschikt.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Stel ons aan als uw boekhouder

Als boekhouder staan wij vol enthousiasme klaar voor startende ondernemers. Wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 03 320 29 47. Wij staan klaar voor starters en beantwoorden graag al uw vragen.

Beco Bis