Boekhouder voor zelfstandigen

Home » Boekhouder zelfstandigen

Bent u op zoek naar een boekhouder die zelfstandigen vakkundig bijstaat? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Beco Bis uit Borsbeek is dé boekhouder die verschillende soorten ondernemingen, waaronder zelfstandigen, hulp biedt wat betreft boekhoudkundige taken. Bent u zelfstandig ondernemer? Lees dan snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Al jarenlang helpen wij als boekhouder zelfstandigen vooruit

boekhouder voor ondernemingen, dat is Beco Bis! Wij beschikken over tonnen aan ervaring en helpen als boekhouder al jarenlang zelfstandigen vooruit met hun boekhoudkundige taken. Als zelfstandige heeft u veel aan het hoofd. De kans is groot dat u meestal geen tijd vindt om aan de boekhouding te beginnen. Gelukkig staan wij als ervaren accountant voor u klaar om u deze taak uit handen te nemen. Zo helpen wij u bijvoorbeeld graag bij:

Ook als u een eenmanszaak heeft, bent u steeds welkom bij ons. Informeer gerust naar wat wij voor u kunnen doen. Hoe dan ook, bij ons bent u steeds verzekerd van de beste service en ontvangt u te allen tijde advies op maat. Bent u ook een van de vele zelfstandigen die ons aanstellen als hun boekhouder?

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Stel ons aan als uw boekhouder

Wilt u nog meer weten over waarom wij de ideale boekhouder zijn voor zelfstandigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 03 320 29 47. Wij lichten u graag onze dienstverlening toe en vertellen u wat u als zelfstandige van ons kunt verwachten. Bovendien beantwoorden wij al uw vragen en geven wij gedegen advies op maat.

Beco Bis