Boekhoudkantoor in regio Wommelgem

Home ยป Boekhoudkantoor Wommelgem

Bent u op zoek naar een boekhoudkantoor dat werkzaam is in regio Wommelgem? Dan moet u bij Beco Bis uit Borsbeek zijn. Uw boekhouding is bij ons in goede handen. Heeft u het zo druk dat u vaak niet toekomt aan de boekhouding? Schakel dan met een gerust hart ons boekhoudkantoor in. Lees verder en ontdek wat wij allemaal voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Bovendien geniet u bij ons steeds van professioneel advies op maat.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Wij zijn een klantgericht boekhoudkantoor

Ons boekhoudkantoor zorgt steeds voor een boekhouding op maat van uw bedrijf. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en hebben een echte passie voor het vak. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u de boekhouding van uw onderneming uit handen wilt geven. Het maakt niet uit of u nu een grote onderneming heeft of een eenmanszaak bent; wij zorgen voor een dienstverlening op maat. Voor ieder soort bedrijf en ieder type boekhouding hebben wij een passend aanbod. Wij bekijken graag met u wat uw boekhouding nodig heeft en voorzien u steeds van de beste oplossingen.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Maak vandaag nog een afspraak

Wanneer u overweegt om ons accountantskantoor in de omgeving van Wommelgem in te schakelen, dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken bij ons. Wij gaan dan met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via 03 320 29 47.

Beco Bis