Fiscaliteitsbureau in Borsbeek

Home » Fiscaliteitsbureau Borsbeek

Beco Bis is een fiscaliteitsbureau uit Borsbeek dat u met een gerust hart inschakelt om uw boekhoudkundige en fiscale zaken te behandelen. Iedereen is graag in orde met zijn of haar boekhouding en andere fiscale zaken, maar niet iedereen beschikt altijd over de juiste kennis om dit zelf af te handelen. Gelukkig staat ons fiscaliteitsbureau klaar om u de nodige ondersteuning te bieden.

Voor diverse ondernemingen
Speciale service voor starters
Advies op maat

Een fiscaliteitsbureau met jarenlange ervaring

De boekhoudspecialisten van ons fiscaliteitsbureau beantwoorden graag al uw boekhoudkundige en fiscale vragen. Doorheen de jaren hebben wij heel wat kennis en ervaring opgedaan, en deze zetten wij graag voor u in. Wij helpen u graag van a tot z verder in verschillende regio’s, zoals:

Advies op mensenmaat aanbieden dragen wij hoog in het vaandel. Bij ons fiscaliteitsbureau ontvangt u dus altijd gedegen advies dat bij uw bedrijf past. Voor al uw fiscale vraagstukken én gepaste oplossingen is er dus maar een adres: Beco Bis.

Een boekhouder nodig voor uw bedrijf?

Zie wat wij voor u kunnen betekenen
Bekijk onze dienstenNeem contact op

Boekhouding van a tot z

Wij kunnen zorg dragen voor de wettelijke verplichtingen van uw bedrijf zoals jaarrekeningen, btw – aangiftes, belastingaangiftes, belastingcontroles en het voeren van de volledige boekhouding

Afwerking van zaken

Neemt u zelf graag alles in de hand ? Is de grote papiermolen een ramp voor u? Geen probleem, dan zorgen wij voor de verdere afwerking

Diverse diensten

We kijken naar welke dienstverlening uw onderneming nodig heeft. Jaarrekeningen, belastingaangiftes of -controles? Contacteer gerust een medewerker, die samen met u de mogelijkheden bespreekt.

Doe een beroep op ons bureau

Wilt u meer weten over wat ons fiscaliteitsbureau voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 03 320 29 47 en maak zo snel mogelijk een afspraak. Tijdens deze afspraak komt u snel meer te weten over onze dienstverlening en leert u wat wij specifiek voor uw bedrijf kunnen doen. Al verschillende ondernemingen vertrouwden op ons, bent u de volgende?

Beco Bis